Rüyada çocuğa çikolata yedirmek

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çocuklarının fazla olacağına işarettir.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çikolata yediğini görmek yüksek mertebeye geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının çikolata yediğini görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata yedirmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments