Rüyada bir erkek için süslenmek

Rüyada bir erkek için süslenmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, girilen yolda zarar edileceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, huzurunun artacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek için süslenmek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Rüyada bir erkek için süslenmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz süs balığı görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada gümüş süs eşyası görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs havuz görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada giyinip süslenmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada süsleme yapmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş süs balıkları görmek birçok engelin aşılacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süs yapmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments