Rüyada ölmüş süs balıkları görmek

Rüyada ölmüş süs balıkları görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş süs balıkları gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek kötü sözler duylacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs balığı yemek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Rüyada süs balıklarının öldüğünü görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs balığının öldüğünü görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada siyah süs balığı görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine inanılır.

Rüyada süs balık tutmak layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada akvaryum içinde süs balığı görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, son model arabaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments