Rüyada gümüş süs eşyası görmek

Rüyada gümüş süs eşyası görmek zor günlerin uzaklaşacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, rütbe alacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş süs eşyası gördüyseniz:

  • Evdeki ya da evle ilgili problemlerden uzaklaşmanızı sağlayacak programlar yapmanızda fayda var.

Rüyada gümüş süs eşyası görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kazancın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada porselen süs eşyası görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet eder.

Rüyada bakır süs eşyası görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada süs ev eşyası görmek umduklarını bulamayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada süs eşyası yapmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada cam süs eşyası görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, şansın çalışmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada süs eşya görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süs eşyası kırmak malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments