Rüyada süsleme yapmak

Rüyada süsleme yapmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada süsleme yapmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada süs yapmak allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs eşyası yapmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada süsleme yapmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, aklına giren şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslenmek makyaj yapmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulur.

Rüyada süs havuz görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada biri için süslenmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada mavi süs balığı görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolap süsü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments