Rüyada evin içinde akarsu görmek

Rüyada evin içinde akarsu görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, adını kirleteceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde akarsu gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Rüyada evin içinde akarsu görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuyun içinde görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsu içinde balık görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada akarsu içinde yürümek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde olmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments