Rüyada akan akarsu görmek

Rüyada akan akarsu görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada akan akarsu gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada akan akarsu görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para delalet etmektedir.

Rüyada akarsu şelale görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir akarsu görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına tabir olunur.

Rüyada akarsudan abdest almak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve akarsu görmek gözden düşeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine delalet eder.

Rüyada akarsuya girmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz bir akarsu görmek yalan söylemeye, kişisel yeteneklerini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük akarsu görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments