Rüyada bir erkeğe taş atmak

Rüyada bir erkeğe taş atmak sağlık problemleri içinde olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğe taş atmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanları iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada bir erkeğe taş atmak işveren pozisyonuna geleceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tilkiye taş atmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüse taş atmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklere taş atmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada anneye taş atmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve taş atmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insana taş atmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük taş atmak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments