Rüyada dostuna sarılmak

Rüyada dostuna sarılmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi kayıpların olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dostuna sarılmak gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada eski dosta sarılmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dostuna sarılmak kendisine olan güveninin azalacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir dosta sarılmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği dostunu görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada dostunla kavga etmek yeni alanlara yöneleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski bir dostu görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments