Rüyada dostuna sarılıp ağlamak

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dostunun ağladığını görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski dosta sarılmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir dosta sarılmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dostuna sarılmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Rüyada ölüyle sarılmak ağlamak hak yolundan uzaklaşacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments