Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, mal mülk sahibi olacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir çuval kuru fasulye gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek üzüleceğine, yıpranacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çuvalla kuru fasulye görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çuvalla fasulye görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye temizlemek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada etli kuru fasulye görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments