Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine inanılır.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye yemek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada etli kuru fasulye görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek büyük başarılar kazanılacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments