Rüyada etli kuru fasulye görmek

Rüyada etli kuru fasulye görmek kendisini allah yoluna adayacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada etli kuru fasulye gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada etli kuru fasulye görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada etli kuru fasulye yemek sözleri tutulacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada etli kuru fasulye yemeği görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kuru fasulye temizlemek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada güveçte kuru fasulye görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye toplamak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments