Rüyada çuvalla fasulye görmek

Rüyada çuvalla fasulye görmek önemli bir lider haline geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yüzüne kan geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, parasız kalmaya delalet eder.

Rüyada çuvalla fasulye gördüyseniz:

  • Belli tekliflerde bulunmadan önce gereken hazırlıkları yapmanız gerekiyor.

Rüyada çuvalla fasulye görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çuvalla kuru fasulye görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, sorumluluk alacağına alamet eder.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil fasulye ekmek dertlerinin sona ereceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birine kuru fasulye vermek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada siyah fasulye görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada fasulye turşusu yemek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments