Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak küslüklerin biteceğine, acılarını dindireceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalettir.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak yeni ev eşyaları alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak bol muhabbette kalacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada düşmekten kurtarmak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işarettir.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments