Rüyada düşmekten kurtarmak

Rüyada düşmekten kurtarmak çalışıyorsa terfi alacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Rüyada düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmekten kurtarmak işlerinde verimsiz hale geleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalettir.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işaret eder.

Rüyada yılan kurtarmak dine ve allah’a yakınlaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments