Rüyada bir büyüğünün elini öpmek

Rüyada bir büyüğünün elini öpmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük eli öpmek maddi çıkmazların biteceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine tabir olunur.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyüğünün elini öpmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments