Rüyada büyük eli öpmek

Rüyada büyük eli öpmek yönlendireceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada büyük eli öpmek gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyüğünün elini öpmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işarettir.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek ününü ülke dışına taşıyacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet eder.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek her şeyin ters gideceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir büyüğünün elini öpmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments