Rüyada bir büyüğün elini öpmek

Rüyada bir büyüğün elini öpmek günden güne kazancının artacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, aradaki buzları eriteceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir büyüğün elini öpmek gördüyseniz:

  • Olaylar önemsediğiniz konulara konsantre olmanızı engelleyebilir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına inanılır.

Rüyada büyük zatların elini öpmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyüğünün elini öpmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments