Rüyada büyük zatların elini öpmek

Rüyada büyük zatların elini öpmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, içine fesat düşeceğine, yeni alanlara yöneleceğine alamet eder.

Rüyada büyük zatların elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek muradına ereceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada büyük zatların elini öpmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada zatın elini öpmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir zatın elini öpmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir zat görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir zatı görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments