Rüyada yüksekten akan su görmek

Rüyada yüksekten akan su görmek eline haram para geçeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten akan su gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüksekten akan su görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol akan su görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kirli akan su görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada akan bulanık su görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde akan su görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağlardan akan su görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments