Rüyada akan sıcak su görmek

Rüyada akan sıcak su görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan sıcak su gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Rüyada akan sıcak su görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sıcak suya dokunmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek başka işler deneyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla duş almak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Rüyada sıcak su aktığını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine yorulur.

Rüyada birine sıcak su dökmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments