Rüyada bir bardak su istemek

Rüyada bir bardak su istemek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iftiraya maruz kalınacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, büyüyeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir bardak su istemek gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada bir bardak su istemek güç alacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden bir bardak su istemek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada bardak istemek borçlarınızın canınızı sıkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine bardakla su vermek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, adının her yerde geçeceğine delalet eder.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada bir bardak su vermek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulur.

Rüyada cam bardakta su vermek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir bardak su doldurmak kendi çok iyi hissedeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments