Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada bir avuç çeyrek altın gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya bazı konular hakkındaki fikirlerinizi açıklama konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada birine çeyrek altın takmak kazancının artacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın verdiğini görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın yemek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, zorlukların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments