Rüyada bir avuç anahtar görmek

Rüyada bir avuç anahtar görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç anahtar gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Rüyada avucunda anahtar görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç anahtar görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, sermaye kaybedeceğine işarettir.

Rüyada avucunda su görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada avuca yazı yazmak moralin bozulacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet eder.

Rüyada avucundan su içirmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada avucunun içini kesmek eline haram para geçeceğine, kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada avuç avuç altın toplamak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments