Rüyada bir arkadaşını hasta görmek

Rüyada bir arkadaşını hasta görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ümitsizliğe rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını hasta gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada arkadaşını hasta olarak görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını hasta görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine yorulur.

Rüyada hasta bi arkadaşını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, korkularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını hasta görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını hasta görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının çok hasta olduğunu görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hastalandığını görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaş hasta görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments