Rüyada arkadaşının hastalandığını görmek

Rüyada arkadaşının hastalandığını görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının hastalandığını gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşını hasta görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın hasta olduğunu görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çok hasta olduğunu görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaş hasta görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının hasta olduğunu görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments