Rüyada hasta bi arkadaşını görmek

Rüyada hasta bi arkadaşını görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, yanlış seçimler yapacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalettir.

Rüyada hasta bi arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Rüyada iş arkadaşını hasta görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını çok hasta görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını hasta görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşını hasta görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hasta olarak görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşımı hasta görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hastalandığını görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments