Rüyada iş arkadaşını hasta görmek

Rüyada iş arkadaşını hasta görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine inanılır.

Rüyada iş arkadaşını hasta gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını hasta görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının işyeri açtığını görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının işyerini görmek bolluğun sürekli olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada işyerinden bir arkadaş görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının iş bulduğunu görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını ağlarken görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada iş arkadaşının ağladığını görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments