Rüyada arkadaşının çok hasta olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının çok hasta olduğunu görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çok hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının çok hasta olduğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada iş arkadaşını hasta görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının hasta olduğunu görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını hasta görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşını hasta görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşımı hasta görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments