Rüyada şelale su görmek

Rüyada şelale su görmek statü atlayacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, rızkın çoğalacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, maddi sorunlarının artacağına, insanlara öncülük edeceğine yorulur.

Rüyada şelale su gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada şelaleden akan su görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet eder.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelale su görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada su şelale görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan su şelale görmek dileklerinin yerine geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden su içmek iyileşeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada şelale yüzmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments