Rüyada arkadaşım hamile görmek

Rüyada arkadaşım hamile görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşım hamile gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulur.

Rüyada kendini ve arkadaşlarını hamile görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek önemli işlere imza atacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ikiz hamile görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments