Rüyada bir adama aşık olmak

Rüyada bir adama aşık olmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada bir adama aşık olmak gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada başka bir adama aşık olmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir adama aşık olmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada aşık adam görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada aşık bir adam görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bir adama aşık olmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada evli adama aşık olmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, şükredeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments