Rüyada aşık bir adam görmek

Rüyada aşık bir adam görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, fakirleşeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada aşık bir adam gördüyseniz:

  • Uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için çok sayıda yöntem denenmesi gerekebilir.

Rüyada aşık adam görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada aşık bir adam görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir adama aşık olmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada bir adama aşık olmak işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir adama aşık olmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli adama aşık olmak büyük bir gelir toplayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada aşık olduğun adamla öpüşmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments