Rüyada aşık adam görmek

Rüyada aşık adam görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada aşık adam gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Rüyada evli adama aşık olmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir adama aşık olmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada bir adama aşık olmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir adama aşık olmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada aşık adam görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun adamla öpüşmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments