Rüyada bilmeyerek içki içmek

Rüyada bilmeyerek içki içmek zenginliğini kaybedeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilmeyerek içki içmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz kişileri görmeniz olumsuzlukların olumluya çevrilmesinde etkili olabilir.

Rüyada sevgiliyle içki içmek zafer ve bol kazanç getireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalettir.

Rüyada içki şişesinden içki içmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Rüyada istemeden içki içmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken içki içmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada içki içmek istemek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta içki içmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments