Rüyada içki içmek ve pişman olmak

Rüyada içki içmek ve pişman olmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Rüyada içki içmek pişman olmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, işlerin kapanacağına işarettir.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Rüyada içki içip pişman olmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini pişman görmek büyük ferahlık yaşayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bira içip pişman olmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada yaptığından pişman olmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada şarap içip pişman olmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kazancın artmasına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments