Rüyada bilgisayar kaybetmek

Rüyada bilgisayar kaybetmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kirli işlere bulaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, rızkın kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kaybetmek gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada bilgisayar kaybetmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarı kaybetmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar satmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda yazı görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı bilgisayar görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye bilgisayar almak üzüntülerin gideceğine, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayar yazıcısı görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayar satın almak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments