Rüyada bilgisayarı kapatmak

Rüyada bilgisayarı kapatmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayarı kapatmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada bilgisayar kapatmak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayarı kapatmak çok güzel olaylar yaşanacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayar programı görmek kendisini ailesine vereceğine, işlerinin günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bilgisayar görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayarla uğraşmak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada bilgisayarın patladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, hayatının iplerini eline alacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak bilgisayar görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayar aldığını görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, istemediği halde borçlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments