Rüyada bıçakla saç taramak

Rüyada bıçakla saç taramak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla saç taramak gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada bıçakla saç taramak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada fırçayla saç taramak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek saçı taramak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saç taramak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin saçını taramak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçını taramak onunla bir ömür mutlu olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin saçını taramak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını taradığını görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments