Rüyada keçi kesildiğini görmek

Rüyada keçi kesildiğini görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine delalet eder.

Rüyada keçi kesildiğini gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada keçi kesildiğini görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçinin kesildiğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yabani keçi görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan ve keçi görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada keçi kovalamak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalet eder.

Rüyada keçi dövmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada keçi ısırması görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek keçi görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments