Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kazancının düşeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Rüyada çocuğu ölümden kurtarmak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak dertlerin ve sorunların biteceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını ölümden kurtarmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını ölümden kurtarmak kazancın katbekat arttırılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işarettir.

Rüyada birini ölümden kurtardığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına alamet eder.

Rüyada birini ölümden kurtarmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda bir arkadaşımız varmış ama bizden küçük bı yere hiç gelmiyordu neresiyse unuttum neyse nedeni de babası göndermiyormuş biz evlerine gittiğimizde mutfaktalardı bu adamın kıza bağırdığını gördük sonra adam daha da sinirlenmiş olmalı ki bıçak aldı eline ben ilk odaya giremedim şok oldum çünkü zamanında böyle bir travma geçirdim sayılır neyse sinirle bende içeri girdim diğer arkadaşım çoktan girmiş bırak lan onu diye bağırdım baya bı kavga falan oldu en son elindeki bıçağı ben aldım elini falan baya kesmiştim baya yara vermiştim o diğer arkadaşımda zarar verdi ama çok güçlüydü adam en son adamı karnından bıçakladım sonra zar zor gitti kıza sarıldık bizde yani kızı kurtarmış olduk

Anonim

Rüyamda eşimle birlikte yürürken bir bebek düştü tek elimle bebeği yakaladim ne anlama gelir

Anonim

Rüyamda yüksekten bebek düşünce kutardim