Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, aşık olacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kaçırılan birini kurtarmak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet eder.

Rüyada kaçırılan bebeği kurtarmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak çok büyük bir çalışma yapılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak geçim derdine düşeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments