Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah kedi gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kedi görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah küçük kedi görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments