Rüyada üzüm yediğini görmek

Rüyada üzüm yediğini görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, problemleri teker teker çözeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek rızkın kesilmeyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm yediğini görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm yemek ve yedirmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına alamet eder.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Rüyada birine üzüm yedirmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments