Rüyada horoz ve tavuk görmek

Rüyada horoz ve tavuk görmek bol kazanç elde edileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kazancının günden güne arttıracağına, artık rahat bir nefes alacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Rüyada horoz ve tavuk gördüyseniz:

  • İşinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tavuk ve horoz görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yada horoz görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada horozla tavuk görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada horoz ve tavuk görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada tavuk horoz görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tavukla horoz görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada horoz veya tavuk görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments