Rüyada beyaz sıçan görmek

Rüyada beyaz sıçan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sıçan gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha iyi dinlemenizde fayda var.

Rüyada beyaz sıçan görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada sıçan yemek sağlık sorunlarının son bulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ölü sıçan görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sıçan faresi görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah sıçan görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada sıçan ölüsü görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet eder.

Rüyada evde sıçan görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, adını herkese duyuracağına alamet eder.

Rüyada fare sıçan görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments