Rüyada siyah beyaz perde görmek

Rüyada siyah beyaz perde görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz perde gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren detaylandırılmış bir konu bir an da farklı bir hal alabilir.

Rüyada siyah beyaz perde görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada siyah tül perde görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet eder.

Rüyada siyah perde görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tül beyaz perde görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde kapatmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir perde görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, rızkının ve kazancının bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz beyaz perde görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments