Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Sorunlu bir durumu zaman aşımına uğraması için bekletmenizde fayda var.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz tül perde görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül perde takmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada tül beyaz perde görmek işlerin rayından çıkacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde almak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde asmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments