Rüyada camda beyaz perde görmek

Rüyada camda beyaz perde görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, ruh sağlığının bozulacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine işarettir.

Rüyada camda beyaz perde gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Rüyada camda beyaz perde görmek kredi çekileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada perdesiz cam görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Rüyada cama perde asmak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cama perde takmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada camda asılı perde görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camda tül perde görmek tatsızlıkların aşılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cama tül perde takmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada camda perde görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments